Årsmøte 2022

Sigurd Bronger. Halssmykke. Turbine Necklace. Kromplettert messing, aluminium, stål og gummibånd. Foto: Sigurd Bronger

Årsmøte til Nesodden Kunstnere 2022 ble gjennomført 26. april på Helleviktangen Kunstkafé som holdt åpent kun for oss. Takk for det og for lån av utstyr.

Det var rekordstort oppmøte (26 stk) og leder for styringsgruppen Anne Line Sund loset oss gjennom punktene på dagsorden. Vi kommer tilbake med protokoll fra Årsmøte når denne er signert. 

Prosjektet ‘På Hjul’ vakte interesse og engasjement og det ankom kommentarer om hva som er viktig med hensyn til praktisk realisering av selve galleriet, samt et ønske om navnekonkurranse når vi kommer så langt som til hva den mobile romkonstruksjonen skal hete. Over 20 stk. hadde bestilt middag og stemningen var i det hele tatt god. Det var også en representant fra Nesodden Kunstforening tilstede som informerte om at de er blitt tildelt midler fra kommunen for å gjennomføre Kulturisten i 2022. Nesodden Kunstforening ønsker å gjennomføre Åpne Atelier og at dette skal være et av hovedarrangementene under den Kulturisten-helgen Visuell kunst 24.-26.  september.  Det ble videre informert om KunstHub som er det digitale kart-verktøyet publikum kan bruke for å får informasjon om kunstnerne som er med i årets åpne atelier. 

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *