Velkommen til en ny utgave av Nesodden Åpne Atelier 2022! 

Søndag 25. september inviterer kunstnere deg inn i sine arbeidsrom. Møt noen av Nesoddens profesjonelle billedkunstnere og kunsthåndverkere under årets Åpne Atelier. På atelieret blir du bedre kjent med menneskene som skaper kunsten du har sett i gallerier og på museer; på nett eller i offentlig rom. På atelierene får du se kunsten i miljøet der den skapes. 

i tillegg til å vise de endelige resultatene av kunstnernes arbeid, får publikum også innblikk i hvordan kunstverk blir til og mulighet til å forstå de kunstneriske prosessene på nært hold. Med konseptet Åpne Atelier ønsker vi å skape økt bevissthet rundt livet til kunstnere og være med på å formidle kunnskap om kunstneres arbeid og arbeidsprosesser. Med 21 påmeldte kunstnere som alle er medlemmer av Nesodden Kunstnere, er det duket for en begivenhetsrik søndag.

Kunstforeningen engasjerte Elin Eriksen som koordinator for årets Kulturisten. Nesodden Kunstnere har utviklet KunstHub, et digitalt kart der du kan finne informasjon om- og veien til kunstnerne som deltar på Åpne Atelier eller stiller ut på lokale visningssteder. 

To turbusser settes opp som skal stoppe på ulike steder rundt omkring på Nesodden. Til sammen er det 21 forskjellige kunstnere på 14 forskjellige atelier/visningssteder fordelt på de to bussene. Man kan sjekke ruten og kunstnerne, samt booke plass på bussen på forhånd. 

Takk! Nå har skjemaet blitt sendt!

Vi vil kontakte deg om kort tid!
Kunstnere åpner sine atelier for publikum