Unni Svaboe, Andrea Bakketun og Christian Tony Norum viser arbeider på Naustet

Førstskommende søndag mellom kl. 12-18.00 finner du Unni Svaboe, Andrea Bakketun og Christian Tony Norum på Naustet (Perleveien 22). De bor på Nesodden og har alle tre atelier i Oslo.

Koordinator for Kulturisten, Elin Eriksen, ønsket at også kunstnere med atelier i Oslo skulle kunne delta på Åpne Ateliéer og da Unni, Andrea og Christian ble presentert for å kunne vise arbeider i Naustet takket de ja.

Forventninger
Det er første gang Unni er med på Nesodden Åpne Ateliéer. Hun kjenner ikke Andrea eller Christian fra før. Når vi spør om hva slags forventninger hun har, svarer hun at det er et vakkert og flott sted, at hun ikke vet hvor mange som kommer og at det er veldig positivt at bussen kommer nedom.

Hva skal du vise? Akrylmalerier fra en utstilling tidligere i år og kanskje noen tegninger. I og med at vi ikke har atelier der så blir det litt mer som en utstilling med ferdiglagde arbeider/malerier.

Malerier, Unni Svaboe

Maleri, Christian Tony Norum

De som ønsker å vite mer om Unni Svaboe, Andrea Bakketun og Christian Tony Norum sine kunstnerskap kan finne det her. Og i morgen mellom klokken 12-18 finner du både kunstnere og deres arbeider på Naustet.

Posted on

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *