Kontakt Kristin Torp

Artist statement

Om

Kristin Torp / graa hverdag as www.visual-s.net Tegning/Maleri/ Digitale uttrykk/Skulptur– Scenografi /kostymer Jeg arbeider som billedkunstner og scenograf/kostymedesigner. Utstillinger/gallerier: Oslo S, Gallery GUN, Gallery X, Galleri Wang, Hordamuseet- Skjærgårdsgalleriet -Galleri Malen/Sverige- Østlandsutstillinger og andre kollektivutstillinger. Diverse utsmykningsoppdrag for cruise skip – for LCA (London Contemporary Art Ltd) Jeg har hatt store scenografioppdrag for dans, opera og teater for bl.a.-Dansens hus- Den Norske Opera og Ballett- Opera Vest-Carte Blanche- Det Norske Teater- Cullberg dance company- Nationaltheatret – The Ballets de Monte Carlo- CCDC-Hong Kong -Gärtnerplatstheater -München osv. Jeg har samarbeidet med Ina Christel Johannessen i mer enn 30 verk , både i Scirocco-i Zero Visibility corp- i Carte Blanche, Den Norske Opera og Ballet–og mange oppdrag for scener i utlandet. Jeg har arbeidet med mine bilder -parallelt med scenekunsten. Det er blitt mer og mer viktig for meg å fokusere på- å utvikle og «foredle» mitt eget uttrykk i bilder. . Jeg kaller denne tiden jeg opplever nå for –Still/Past into the Future. Jeg har et langt innholdsrikt liv bak meg- et kortere forløp foran meg-jeg prøver å finne veien videre gjennom fortiden. Bildene mine har mange lag og historier i seg. Jeg håper at de som ser dem skal finne egne forklaringer /tolkninger. Gjerne nye hele tiden- Vi er i bevegelse – hele tiden.

Bakgrunn

Aktuelle ustillinger

Utstillinger/gallerier: Oslo S, Gallery GUN, Gallery X, Galleri Wang, Hordamuseet- Skjærgårdsgalleriet -Galleri Malen/Sverige- Østlandsutstillinger og andre kollektivutstillinger. Diverse utsmykningsoppdrag for cruise skip – for LCA (London Contemporary Art Ltd)
Jeg har hatt store scenografioppdrag for dans, opera og teater for bl.a.-Dansens hus- Den Norske Opera og Ballett- Opera Vest-Carte Blanche- Det Norske Teater- Cullberg dance company- Nationaltheatret – The Ballets de Monte Carlo- CCDC-Hong Kong -Gärtnerplatstheater -München osv.
Jeg har samarbeidet med Ina Christel Johannessen i mer enn 30 verk , både i Scirocco-i Zero Visibility corp- i Carte Blanche, Den Norske Opera og Ballet–og mange oppdrag for scener i utlandet.

Takk! Nå har skjemaet blitt sendt!

Vi vil kontakte deg om kort tid!
Kristin Torp